Номинираният от партия Има такъв народ за министър на туризма Ивайло

...
Номинираният от партия Има такъв народ за министър на туризма Ивайло
Коментари Харесай

"Депутатът на Маджо" от ИТН отвърна на Татяна Дончева във Фейса

Номинираният от партия " ИТН " за министър на туризма Ивайло Кожухаров атакува зам.-председателят на Народното събрание Татяна Дончева поради нейно изявление по негов адрес.



" Заявеното от госпожа Дончева, че Маджо стои зад мен и по тази причина съм бил препоръчан за министър на туризма, е следващ презрян опит за дискредитация.

Това е общоприет способ на политическите хамелеони, които употребяват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е метод на мислене, който очевидно е закодиран надълбоко в тяхната същина и се демонстрира по еднакъв метод, без значение от следващия политически план, зад който те се крият ", написа Кожухаров в профила си във Facebook.

" Уважаема г-жо Дончева, приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече с изключение на личните им качества, обучение, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си визиите да не ви подпира някой чичко-паричко, тъй като това е вашият витален опит, само че това е ситуацията ", добави той.

Ето и цялостния текст на коментара му:

Днес 29.08.2021г., в опита си госпожа Татяна Дончева да оправдае своето наличие в политиката, в предаването „ Неделя 150 “ по БНР, си разреши за следващ път да внуши на слушателите редица лъжи, касаещи както Политическа партия „ ИТН “, по този начин и по адрес на нейния водач, само че и по мой адрес. Заявеното от госпожа Дончева, че Маджо стои зад мен и по тази причина съм бил препоръчан за министър на туризма, е следващ презрян опит за дискредитация.

Това е общоприет способ на политическите хамелеони, които употребяват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е метод на мислене, който очевидно е закодиран надълбоко в тяхната същина и се демонстрира по еднакъв метод, без значение от следващия политически план, зад който те се крият.

Уважаема г-жо Дончева,

Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече с изключение на личните им качества, обучение, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си визиите да не ви подпира някой чичко-паричко, тъй като това е вашият витален опит, само че това е ситуацията.

Моят опит е потвърден и на драго сърце ще Ви срещна с него, в случай че желаете.

И тъй като силата е в истината, аз мога да заявя, че това, което съм постигнал в своята кариера е напълно и само с помощта на моите персонални старания. Посоченият от Вас предприемач, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него.

Аз стоя зад всяка една от посочените нагоре думи, в това число бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, само че дали Вие с Вашата история зад тила си бихте се осмелили да извършите същото?

Ивайло Кожухаров

Политическа партия “Има подобен народ ”
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР